Czesc
Bylem dzis w Madisonie i przypadkiem blysnal mi w telewizorze rozowy Wizz. Zatrzymalem sie , obejrzalem caly material.
Dla zainteresowanych na parterze obok informacji zainstalowali punkt informacyjny Naszego portu. Mozna zobaczyc, niektore ujecia ciekawe.
Pozdry
Molger
Reklamówka EPGD
-
- Kontaktowanie:
Re: Reklamówka EPGD
Molger pisze:Czesc
Bylem dzis w Madisonie i przypadkiem blysnal mi w telewizorze rozowy Wizz. Zatrzymalem sie , obejrzalem caly material.
Dla zainteresowanych na parterze obok informacji zainstalowali punkt informacyjny Naszego portu. Mozna zobaczyc, niektore ujecia ciekawe.
Pozdry
Molger
Ja dzisiaj w Pyrzowicach widziałem lepszą reklamę. Piękne FA Wizzair

-
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
- kex_
- Kontaktowanie:
Ta sama reklama leci w Terminalu Miasto
a co do samej reklamy to fakt że jest bardzo dobra. Miejmy tylko nadzieję, że jak największa jej część się ziści (bo chyba nikt z was nie wierzy w A340 przy każdym rękawie nowego terminalu
) Jakby nie było z niecierpliwością czekam na rozbudowę lotniska i (miejmy nadzieję) multum nowych i ciekawych maszyn 

Pozdrawiam
Paweł

Paweł
- Bartek
- EPGD Spotters
- Kontaktowanie:
kex_ pisze:Ta sama reklama leci w Terminalu Miastoa co do samej reklamy to fakt że jest bardzo dobra. Miejmy tylko nadzieję, że jak największa jej część się ziści (bo chyba nikt z was nie wierzy w A340 przy każdym rękawie nowego terminalu
) Jakby nie było z niecierpliwością czekam na rozbudowę lotniska i (miejmy nadzieję) multum nowych i ciekawych maszyn
i zero miejsc do zrobienia tych ciekawych maszyn. Ja osobiscie sie obawiam tego rozwoju. Dlatego moze robmy cokolwiek poki cokolwiek mozna

-
- Kontaktowanie:
Wróć do „Ciekawostki związane z EPGD”