Lekko spóźniony start i jeszcze szybsze lądowanie:
http://www.pasazer.com/in-2799-easyjet,bye,bye,gdansk.php
Easy, Easy i po izim...
- kruchy
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
-
- Kontaktowanie:
Po prostu chodzi o to, że rynek pracy w Wielkiej Brytanii nie jest workiem bez dna i kiedyś zostanie nasycony. Już niedługo to nastąpi, jeśli już nie nastąpiło. Wszyscy o tym wiedzieli, ale nie, linie lotnicze twardo pchały się w loty do UK.
A my już od dawna pragneliśmy większej dywersyfikacji siatki połączeń. Myślę, że połączenia do Paryża, Nicei, Malagi, Amsterdamu czy Brukseli nie miałyby problemu z obłożeniem. Pod warunkiem, że nie odbywałyby się w takich godzinach jak np. loty do Barcelony by Central. Im nie wróżę świetlanej przyszłości...
A my już od dawna pragneliśmy większej dywersyfikacji siatki połączeń. Myślę, że połączenia do Paryża, Nicei, Malagi, Amsterdamu czy Brukseli nie miałyby problemu z obłożeniem. Pod warunkiem, że nie odbywałyby się w takich godzinach jak np. loty do Barcelony by Central. Im nie wróżę świetlanej przyszłości...
-
Nie do konca rozumiem decyzje EZY. Patrzac na ich LF w ostatnich trzech miesiacach 2007, ktory moze nie jest zachwycajacy, ale nie jest tez zly, uwazam, ze za szybko sie poddaja! LF na poziomie 60-70% na starcie i to jeszcze w miesiacach gdy zazwyczaj jest on najmniejszy to wcale nie oznacza malego zainteresowania. Moim zdaniem gdyby EZY poczekal do wakacji, ich LF spokojnie by wzrosl do min. 80-85%. Zaloze sie, ze EZY opiera sie na liczbie rezerwacji juz obecnie dokonanych na sezon letni. A przeciez wiadomo, ze to juz polska tradycja, by wiele spraw zalatwiac na ostatnia chwile!!!
No coz, fajnie go bylo miec tutaj i zdecydowanie musze teraz jezdzic na lotnisko ile sie da, by go jeszcze nalapac
Mam nadzieje, ze kiedys siezdecyduja tutaj wrocic.
No coz, fajnie go bylo miec tutaj i zdecydowanie musze teraz jezdzic na lotnisko ile sie da, by go jeszcze nalapac

-
- Kontaktowanie:
tez nie rozumiem decyzji, patrzac na LF(a to liczby, a liczby nie klamia) to polaczenia z Brisotlem i Belfastem byly wg mnie bardzo udane. EDI rowniez w okresie wakacyjnym wykonczyliby Centrawings i by sami latali. Jedyne takie watpliwe to LGW... Ale ogolnie bardzo mi smutno ze Easy nie bedzie latal bo to linia ktora z pewnoscia prezentuje najwyzszy standard ze wszystkich low-costow
- ravecki
Mam wrazenie ze easy sie spoznil z wyspami i za szybko zrezygnowal.
tak jak Baku uwazam ze wyknczyli by centrala na EDI, London nie trafiony (w koncu ilu Polakow moze chciec tam leciec do roboty, ci co chcieli juz polecieli, a reszta jak ja to wolalaby zeby na jakies kierunki wakacyjne otworzyli).
FL to niby dobry, ale wiekszosc to bilety za zeta i inne tanie promocyjne gdy chceli wejsc na rynek - tak mysle.
Tak czy inaczej szkoda i nie pozostaje nic innego jak focic do kwietnia ile sie da maszyn easy.
tak jak Baku uwazam ze wyknczyli by centrala na EDI, London nie trafiony (w koncu ilu Polakow moze chciec tam leciec do roboty, ci co chcieli juz polecieli, a reszta jak ja to wolalaby zeby na jakies kierunki wakacyjne otworzyli).
FL to niby dobry, ale wiekszosc to bilety za zeta i inne tanie promocyjne gdy chceli wejsc na rynek - tak mysle.
Tak czy inaczej szkoda i nie pozostaje nic innego jak focic do kwietnia ile sie da maszyn easy.
- MarcoPolo
- Kontaktowanie:
- SebolE
- kex_
- Kontaktowanie:
Wróć do „Ciekawostki związane z EPGD”