KubaN pisze:No Uki na wypasie te nowe wizzydobry przykład
a Dominik się szkoli w szybkim tempie
heh dzięki Kuba. Jeśli chodzi o Dominika niech ciśnie. Jest na dobrej drodze

KubaN pisze:No Uki na wypasie te nowe wizzydobry przykład
a Dominik się szkoli w szybkim tempie
![]() | Samolot i właściciel BombardierCRJ-900LRLufthansa Regional (CityLine) | Lotnisko Poland: Gdansk - Lech Walesa Rebiechowo(GDN EPGD) |
Data /REG / CN 08.01.2017 / D-ACNC / 15236 | Autor Dominik Piotrowski | |
![]() |
Blink pisze:Jak dla mnie jakościowo bardzo dobra CRJ-tka![]()
I jako od zawsze zdecydowany przeciwnik RAW-ów w spottinguode mnie rada - odpuść rawy
Gwarantuję Ci, że jesteś w stanie ogarnąc te same a nawet lepsze efekty na zwykłym jpg przy spottingu
Uwierz wiem co mówie
![]()
Blink pisze:Jak dla mnie jakościowo bardzo dobra CRJ-tka![]()
I jako od zawsze zdecydowany przeciwnik RAW-ów w spottinguode mnie rada - odpuść rawy
Gwarantuję Ci, że jesteś w stanie ogarnąc te same a nawet lepsze efekty na zwykłym jpg przy spottingu
Uwierz wiem co mówie
![]()
KubaN pisze:Blink pisze:Jak dla mnie jakościowo bardzo dobra CRJ-tka![]()
Uwierz wiem co mówie
![]()
Pod warunkiem, że focisz w dzieńw nocy tylko RAW. To ode mnie
PS to bardzo ciężki tematnie na dyskusję tutaj.
Blink pisze:Dobrze wiecie, że mnie nie przekonacieNie jeden już się pomylił utwierdzając się, że moje foty to Rawy
Tymczasem w życiu ani jednego RAWA nie zrobiłem. Dla mnie to strata czasu w rzeźbieniu, strata pamięci na kartach i miejsca na dysku
O buforze nie wspomnę ( KubaN
![]()
![]()
) Te same efekty można uzyskać spokojnie z jpg
![]()
Rafi nowy sprzęt nie ma tu nic do rzeczy. Zaczynałem tak od 400D, przez 50D aż na dzisiejszym body kończąc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości