Czytając ten tamat mam wrażenie, że obracam się w kręgu samym mistrzów. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz; czemu owi mistrzowie nie pokażą swoich umiejętności na takich konkursach jak World Press Photo czy NG Photo, itp.?
Może warto spróbowac skoro macie taki "potencjał".
Fotosesja Zukowo II
- kex_
- Kontaktowanie:
- Bartek
- EPGD Spotters
- Kontaktowanie:
kex_ pisze:Pisze się "pokażą"wybacz, taki już zwyczaj poprawiania błędów cudzych. Ja nawet nic nie mówię na ten temat bo ja to w porównaniu z tymi zdjęciami jestem na etapie malowideł naskalnych, ale fakt, że czasem można się poczuć jakbym się obracał pomiędzy "fotografami NG".
Jak już coś poprawiasz, to popraw też swoją wypowiedź, bo stylista kuleje u ciebie.
- Kalim
- Kontaktowanie:
Bartek pisze:Czytając ten tamat mam wrażenie, że obracam się w kręgu samym mistrzów. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz; czemu owi mistrzowie nie pokażą swoich umiejętności na takich konkursach jak World Press Photo czy NG Photo, itp.?
to Bartek nas dowartościowałeś

myślę ze jeszcze ze dwie ligi mi brakuje, może kiedyś...
Dodam jeszcze dwa zdjęcia backstage:

- Mateusz
- Kontaktowanie:
- Bartek
- EPGD Spotters
- Kontaktowanie:
Kalim pisze:Bartek pisze:Czytając ten tamat mam wrażenie, że obracam się w kręgu samym mistrzów. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz; czemu owi mistrzowie nie pokażą swoich umiejętności na takich konkursach jak World Press Photo czy NG Photo, itp.?
to Bartek nas dowartościowałeś :P
myślę ze jeszcze ze dwie ligi mi brakuje, może kiedyś...
Dodam jeszcze dwa zdjęcia backstage:
http://www.macniak.pl/km/ple_stud/0902z ... _stage.jpg
http://www.macniak.pl/km/ple_stud/0902z ... age_02.jpg
Przynajmniej jeden skumał o co chodzi

- kex_
- Kontaktowanie:
Bartek pisze:Jak już coś poprawiasz, to popraw też swoją wypowiedź, bo stylista kuleje u ciebie.
Bartku, ale Ty się tak nie denerwuj, poprawiłem Twój błąd ortograficzny bo mnie raził w oczy

Kalim, fajnie naświetlone, zwłaszcza to 2. foto z backstage'a super, 1. jakoś mi nie przypadło, ale to już akurat kwestia gustu.
Pozdrawiam 
Paweł

Paweł